dimarts, d’abril 24, 2007

S'ha obert la temporada

Us haig de dir que si mes no a casa meva s’ha obert la temporada del ‘vermutillo’. Les condicions de diumenge eren ideals, un sol radiant, temperatura excel•lent, hora intempestiva (pot ser en excés perquè eren les dues, però tampoc es pot fer un vermut a les 12 ja us ho dic ara) i un lloc ideal, la terrasseta de casa.

Una vegada complertes aquestes condicions els altres temes venien rodats. No sé per quin motiu a casa el Martini sempre està present (vaja si que ho sé), blanc això si, uns glassons i a gaudir. Pel que fa als acompanyants feia temps que estaven esperant el moment, aquelles olivetes, aquells ‘berberetxos’ d’en Dani que li surten millor que el seu Espanyol, peça petita i salsa espinaler a discreció. I per acabar aquelles patatones Torres, perquè les de ‘vermutillo’ són Torres res de les fashion ondulades o les exòtiques vinagreta, que collons les de tota la vida i si també els hi fotem salsa espinaler. Vaja si em paro a pensar només es queda sense salsa espinaler el Martini!!

I amb tot enllestit un s’asseu i a fer el ‘vermutillo’ i vist que el dia ho permet fora samarreta i ‘cara al sol’ de la millor manera possible per agafar aquell coloret que tanta cara de bona salut em dona i que em va donar el sobrenom de ‘Moha’, oi Puji? Des de que sóc treballador i no universitari em costa més agafar color que no pas l’Iniesta fa amics per Internet.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons quina enveja.. mmmm impressionant la descripció del vermutillo, molt encertada. Jo si ho faig a la terrassa de casa em fregeixo directament, a casa la terrassa es per els soparets, encara no n'hem fet cap aquesta temporada però serà qüestio de fer un pensament.

Gerard Agudo ha dit...

Ja queda poc farlopa ja veuras com en dos dies sopes a la terrassa ja ja jo ja la he il.luminat per si de cas que el rotllo espelmes és molt maco però un no si veu.

Candela ha dit...

Oooohhh que bé!!!! Molt bé això del vermutilluuuu.

Arriba l'estiuet!

Puji ha dit...

Ara sí que m'has fet enveja Moha! Jo que no tinc ni balcó! Els vermutillus de diumenge són patrimoni de la humanitat.

Gerard Agudo ha dit...

Oi tant!!!
Visca el vermutillo i la siesta amb la persiana una mica oberta perquè corri la brisa i una etapa infumable del Tour de fons...això és vida.