dilluns, d’abril 28, 2008

[MEME] Quins llibres et van regalar?

Aprofitant que l'amic Puji em passa el Meme aquest actualitzo el bloc una mica abandonat últimamaent. Des de que sóc artista escric menys i creo més ja ja ja.

El llibre regalat va ser...(redoble de tambors).

L'Esglesia del Mar


Realment el tenia pendent des de l'any passat, així que aquest any ja no he volgut esperar més i ja el tinc.

divendres, d’abril 18, 2008

Nosaltres els artistes

Fa dos setmanes l'Eva i jo vam fer el nostre primer quadre pel pis. L'estil escollit va ser el de Jackson Pollock el més fàcil per nosaltres ja ja ja. Podeu praticar-ho en aquesta pàgina. La veritat que el resultat ens ha agradat i ens ho vam passar molt bé utilitzant tot tipus d'utensilis per fer els efectes desitjats.

Us deixo un vídeo amb el resultat:



PD: Títol dedicat a Subete a mi cadillac un altre artista.

dilluns, d’abril 14, 2008

Trenta


Canviem de desena, perdem el dos i ens agafem al tres, passem a ser uns puretillas com diuen els encara més joves, però la veritat és que no canvia res em sento igual que fa dos dies inclús amb més ganes de fer coses.

Ara toca gaudir-los com els 29 que ja han passat o els 31 que vindran perquè això són quatre dies.

dijous, d’abril 10, 2008

L'horari a la brossa


Cada vegada em sembla més escandalós veure com a Telecinco, Cuatro i totes aquestes cadenes que lluiten cada punt de share a vida o mort es passen l’horari de programació anunciat pel forro.

Pots endarrerir-te 2, 3, 5 minuts però no un quart d’hora. No és molt més fácil no mentir i anunciar que una sèrie en lloc de començar a les 22:15 començarà a les 22:30, això si només els dies de Champions, per exemple. Ahir va ser amb “Cuestión de Sexo” a Cuatro que fins que no va acabar el futbol no va començar la sèrie tot i que estava anunciada un quart d’hora abans. L’altre sistema en lloc d’endarrerir és el de passar durant un quart d’hora un resum dels capítols anteriors. En fi lamentable. I quan per fi dius bien comença la sèrie, dos minuts i “volvemos en 30 segundos”, i es quant a mi només se m’escapen renecs.

Al final aconseguiran que la gent no mirem les sèries en la seva cadena i ens les baixem d’internet o les gravem i pot ser així les podrem veure quant volem i sense els maleïts anuncis.

Només demano una mica de serietat en l’horari perquè una cosa és fer contraprogramació i l’altre que et prenguin el pèl.