divendres, de maig 05, 2006

Els gamberros

Els gamberros són aquells que quan es fa un ‘botellón’ s’encaren contra la policia, destrueixen unes guantes cabines, cremen containers i arrasen amb les botigues que poden.

Els gamberros són aquells que quan es celebra un títol del Barça s’encaren contra la policia, destrueixen unes quantes cabines, cremen containers i arrasen amb les botigues que poden, entre elles una pobre òptica que valora les seves pèrdues en 250.000 euros.

Els gamberros són aquells que aprofiten una celebració de cap d’any i inicien una batalla campal d’ampolles enmig de la Plaça Catalunya i s’enfronten a la policia.

Ja n’hi a prou!! Prou d’aquesta gent que intenta en qualsevol celebració o reunió multitudinària per fer destrosses i proclamar la seva violència a crits. Si us plau que algú els identifiqui, per això hi ha les imatges de Tv, les fotos dels diaris, etc.

L’únic que aconsegueixen aquesta gent es que la gent identifiqui aquests actes amb la majoria de gent que els envolta i que no tenen cap culpa, perquè la gran majoria dels joves del ‘botellón’ no cremen containers, la immensa majoria del aficionats culés cremen containers i roben botigues, la immensa majoria de la gent que celebra el Cap d’Any es fot ampolles pel cap.

Prou!