dijous, d’octubre 05, 2006

A mi háblame en cristiano.


Parafrasejant a l’Astèrix, podríem dir “Aquests sociates s’han tornat bojos”. Us preguntareu perquè ho dic, molt senzill, el bo d’en Pepe ha proposat a CiU un debat en castellà i televisat per tot Espanya.

La notícia m’ha semblat una broma fins que he vist que no ho era. Perquè tothom vol decidir sobre Catalunya perquè no ens deixen d’una vegada decidir per nosaltres mateixos o si més no que les nostres decisions siguin acceptades i no retallades o bombardejades des de l’altre costat de l’Ebre. Ja van decidir el nostre Estatut, marquen la nostra evolució, intenten en tot moment marcar-nos el camí correcte.

No s’han adonat que estem farts? Per què hem de fer un debat televisat per tot Espanya i en castellà? Serà que el senyor Montilla s’expressa millor així? O es que te por que els votants que diuen que recol•lectarà dels cinturons no mirin Tv3? ah és que com que el seus superiors limiten les emissions en català per la dos, ja no pot utilitzar el canal nacional!!

Què passa que ara votaran i decidiran a Madrid, Màlaga, Sevilla o Saragossa el president de la Generalitat i no ho sabem. Qui sap, pot ser si!!! La veritat és que el PSC cada dia sona més a PSOE. Per tant pot ser si que tindrem un president decidit a Madrid.

Jo estic fart! Em sembla que s’enriuen de nosaltres!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

És tracta d'una hàbil estratègia de campanya de Don José Zaragoza, alias cara-de-gos-com-fuig.

Com molt bé dius, com que tota la xarnegada del cinturó metropolità no té ni sintonitzat TV3 a la tele, els debats que es facin en aquesta cadena no fan sumar vots al PSCPSOE.

Otger Cataló ha dit...

Vau veure Polonia ahir? li van posar unes dents postisses a Sergi Mas (en Montilla 2) perquè deien que així se li notava menys l'accent, la veritat gran parodia !!!

Puji ha dit...

Jo crec que és un escaqueig, i m'explico: Mas demana un cara a cara. Montilla diu que vale, però que en emissió nacional i en castellà, però sap que Mas dirà que no. Ha acceptat el cara a cara però se'n lliurarà.

A més, això desvia l'atenció de l'autèntic debat, que és si té sentit un cara a cara. Què passa? A Catalunya només hi ha dos partits? O això és el que voldrien aquests dos partits?

Unknown ha dit...

ABSOLUTAMENT d'acord amb tu, Geri. Debat electoral sobre eleccions catalanes, a Catalunya i en català.
I l'explicació d'en Puji també és bona... vaja, que té pinta que hagi anat així realment. Això sí, l'escaqueig és força patillero perquè, què collons li ha d'importar a un extremeny conèixer propostes sobre política lingüística a Catalunya?
Lo del debat a dos... és un insult a la resta de formacions i als seus votants, a part que no té sentit. Potser algun d'ells es pensa que aconseguirà la majoria absoluta i podrà portar a terme el seu programa electoral de manera íntegra.
Carod, a por ellos!!!!!

Anònim ha dit...

Goita... si és en "Pep Munteta" in person!

Voto per l'anarquia total!