dilluns, de febrer 19, 2007

Prou de tanta farsa

Prou de mentides, de manipulacions, d’anticatalanisme i de partits polítics hipòcrites. L’últim episodi la reforma de l’Estatut Andalús, fins a 14 articles presents en l’estatut català, recusats pel PP davant del Suprem, han estat inclosos en l’estatut andalús, aprovats amb el vist i plau del PP amb el millor Ctrl + C , ctrl. + V conegut després de la ovella Dolly. Són molts els episodis del mateix estil, com ara el diàleg amb ETA, ‘dimonitzat’ ara pel PP però ofert per Aznar en el 98, inclús després d’un atemptat.

Perquè collons hem d’aguantar tot això? Perquè aquesta doble moral? Començo estar molt fart d’aquesta situació.

Perquè es reparteixen ‘octavillas’ als voltants de Mestalla contra Oleguer i el Barça? perquè es xiula al lateral blaugrana de manera tant insistent, quan estic segur que ni una tercera part dels 50000 seguidors del València ahir presents s’han llegit l’article del català però si que estic segur que s’han llegit un resum de la Razón, el Mundo o Libertaddigital. Estem parlant aleshores de que Oleguer gaudeix de la mateixa llibertat d’expressió que Salva quan diu que el respecte que li té a Oleguer és el mateix que li té a una ‘Caca de perro’?

Comença a estar cansat que tot el què soni a català sigui d’entrada refusat, de sentir frases com ‘ a pesar de ser catalan es buena persona’, o de veure com ens prenen el pèl dia darrera dia, estic fart, fart i fart.

Que ens deixin en pau en serio que gaudeixin de la seva unitat i espanyolitat com vulguin però que no m’insultin ni em prenguin el pèl més (moltes vegades gràcies a la nostra immobilitat d’acord). Per si de cas, a esperes de la candidatura d’Esperanza a la presidència, estic buscant casa a les afores de d’Andorra la Vella.

7 comentaris:

Dani R. ha dit...

Amen!
I que algú sorti ja al balcó de la Generalitat a dir el que ha de dir d'una punyetera vegada: Citutadans de Catalunya ...

Gerard Agudo ha dit...

No no ciutadans de catalunya no!!! a veure si nos confundiremos

Unknown ha dit...

De casa a Andorra res, tito. Ja ho va dir el pope del madridisme, Don Santiago, el que volen es una 'Cataluña sin catalanes'.

Puji ha dit...

Tu creus que un terç de l'estadi s'havia llegit l'article? Si que ets generós!

Ah! i tranquilitza't, que aquesta bilis mentidera que treuen tots plegats, tard o d'hora serà la seva tomba

Otger Cataló ha dit...

són peste (no tinc res més a dir que si no em surten panses!!!)

Oriol ha dit...

Activisme ja!!
Recordem per això, quin partit polític tenim a la Generalitat i qui ens governa a casa..

Gerard Agudo ha dit...

Ahir vaig sentir algú dient una gran veritat que em dol: agredeixen constantment al nostre pais des de qualsevol punt de l'estat i no hi ha ningú que ens defensi, ni que alci la veu per dir 'Que collons passa' simplement fem el 'callem callem que es millor'.

Doncs jo stic fart.Ja us ho dic.