dijous, de febrer 22, 2007

Tant de bo.


Pot ser sóc massa radical en les meves afirmacions però sabeu que us dic: Tant de bó ens tombin l’Estatut en el Suprem. Això ho dic agafant-me a les declaracions fetes per Mas en la seva visita a Bilbao on fa referència als fets que envolten l’Estatut en el TS i afirma que si l’Estatut cau Catalunya haurà d’escollir el seu camí.

Aquesta frase “populista” pronunciada per Mas em fa pensar que l’anul.lació de l’Estatut seria l’única manera que els catalans ens emprenyéssim de veritat, podria ser la gota que fa vesar el got, la unió de tots els que estimem aquest país per caminar en la mateixa direcció i reclamar el què és nostra. Quina utopia tot plegat.

Perquè posats a queixar-se, collons, que es queixin amb motiu. Tirar pel dret i santes pasques, que ens vinguin al darrera. Jo també vull els rotllos aquest Forals econòmics de Navarra i el País Vasc, jo també vull unes millors infrastructures, vull un port de qualitat, un aeroport internacional de nivell, vull pagar impostos per millorar el què m’envolta o la tv de Catalunya per partidista o parcial que sigui però és la meva.

Segueixo estan fart, així doncs que anul.lin l’Estatut i tirem pel dret. Comencem de 0, més igual, redactem de nou, més igual, però que serveixi per alguna cosa i que ningú retalli els nostres drets. Tant de bo.

7 comentaris:

Puji ha dit...

L'ex-conseller Carretero va dir exactament el mateix que tu ahir a "la nit al dia".

Potser sí que ens cal una hòstia que faci reaccionar al país.

Otger Cataló ha dit...

cert Puji, a la Nit al Dia, l'únic de moment amb seny és aquest senyor i tots els que formen Reagrupament.

Geri, tens més raó que un sant, tot i que per a mi aquest estatut em sembla més que acceptable, sobretot amb el tema del finançament, no podem acceptar que ens el tallin, o pitjor encara, que ens el interpretin un senyors amb unes clares idees centralistes (Tribunal Constitucional).

El tema dels règims forals és un tema llarg de discutir, ...., mira faré un post (gràcies per la idea Geri).

Otger Cataló ha dit...

Perdó, un petit incís, d'un impostor com en Mas no et creguis res. El seu replantajament, el seu pas endavant, segur que no serà la sobirania.

Unknown ha dit...

Jo tampoc me'n fio un pèl d'en Mas, de Convergència i del llast que és Unió. També començo a veure Esquerra fent panxa, en plan autocomplaença per haver arribat on són.
El que està clar és que si tomben l'Estatut serà una claríssima demostració de que, a banda que no ens prenen seriosament, es pensen que ens mamem el dit; i cap de les dues coses ha de ser admissible.

Dani R. ha dit...

El problema és que no el tombaran. Retallaran el preambul, tocaran la disposició primera del capitol dos, modificaran l'article 45.6, el 104.4 i 70 coses més. Llavors que farem? Un master en dret constitucional per entendre que ha passat?

Bé, també podem dir que només que ens toquin el color de les tapes ja els enviarem a 'tomà po culo'.

Anònim ha dit...

Mira no ens tombaràn l'estatut i penso que si realment el tombessin no fariem absolutament res, potser una casarolada alguna manifestacio i para de contar i la cosa continuraia com està perque en al fons som uns derrotistes.

Gerard Agudo ha dit...

Això és el què més em temo farlopa!!