dimarts, de juny 05, 2007

Ja us aviso…tinc una setmana d’estres.

Aquest cap de setmana es casa ma germana, primera boda a la família i ja us podeu imaginar, la falta d’experiència provoca un estres general (clar que no sé si encara que sigui la segona o cinquena deixa de produir aquest estres, en les mares sobre tot).

Les tasques a realitzar s’han multiplicat per moments i ajuntades a les habituals coses a fer en setmanes complicades tenim una bomba. S’ha decidit, com en els Jocs Olímpics, que casa meva sigui una subseu de la seu de la boda que és casa els meus pares. Una seu que el divendres es convertirà en una anar i venir de gent que crec que faran una parada provisional de metro. Així doncs com les obres del 92 a Castelldefels i el canal olímpic a casa toca netejar el pis perquè vindrà gent a dormir, a sopar, etc,, comprar menjar per alimentar la família …Tot sigui dit que tot és de bona gana eh!.

Sort si més no que ja tinc el ‘trajo’, la camisa ja està al Presto i les sabates cauran aquesta tarda sinó seria un drama i ja em podria anar fent el ‘Hara Kiri’ en mig de Santa Anna. A tot això dimecres tinc visita al dentista, tercera convocatòria consecutiva, és el que té la matança del nervi que mai saps quan acabarà. Dijous en principi res, mai se sap. Divendres toca ajudar a ma germana amb els preparatius. A part el divendres també és la data final d’entrega de les pràctiques de la UOC.

Un caos. Més o menys organitzat, però com algú se surti del guió, ‘La cagamos Luis la cagamos’.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Això es motiu de felicitat, per tant rep la mes sincera enhorabona !!! Ara t'espera una setmana de nervis que t'hi cagues !!! 1jajajajajaj Vagi molt be els preparatius i la boda, un brindis a la salut dels nuvis !!! Visca els nuviiiiisssss !!!! jajajaj

Puji ha dit...

Un petonàs a ta germana, i a tu que no et passi res! Per cert, ets "el Padrino"? Nianianianianianianianianianinaiinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Gerard Agudo ha dit...

Merci per les felicitacions, les faré arribar i si farlopa brindaré moltes vegades a la barra lliure je je

No puji no sóc padrino...sóc testimonio. Donc fe (diferent a la que reparteix el capellà)

Anònim ha dit...

Jo sempre he volgut colarme a una boda com la pelicula aquella cutre de boda en boda, per tant si veus uns paios amb una melena pero ben trajat i no els coneix ningu sapigues que som nosaltres !!! jajajaj Bona boda !!!

Unknown ha dit...

Que vagi molt bé tot, Geranio. I felicitats a ta germana!!!! I recorda les sàvies paraules del Sr. Miyagi (no, "poner cera quitar cera", no): "consentra enfoca fuersa, Daniel San..."

Unknown ha dit...

No et ratllis Wayne segur que t'en surts ....

Gerard Agudo ha dit...

Ahir vaig tenir 30 minuts de glòria programadora...em fet un avanç amb la pràctica...

merci pel recolçament moral je je!!!

Anònim ha dit...

Com integrant del dueto B&N, però sobretot com a amic, t'ofereixo la meva ajuda en el que faci falta!
(Menys amb lo de la pràctica de la UOC... a no ser que vulguis que te la chusquin directament...)
Et puc fer un buffet tipus menjador escolar!? Eh, eh!
Animus!
JJ.

Laia ha dit...

Ja es casa aquest Dissabte??? Ja heu inaugurat la temporada de bodes??? Felicita els nuvis de part meva, i tu a disfrutar el bodorrio i la barra lliure!!!

Anònim ha dit...

Felicitats a ta germana i als teus pares. Que orgullós es deu sentir el Sr. Agudo.
Si necesites un cop de mà amb la pràctica, aquí a Madrid estic envoltat de uns 30 frikis que segur que m'ajuden amb molt de gust, jejeje

Gerard Agudo ha dit...

Informar que estem allà la pràctica pinta bé...però ara per ara tinc un contratemps amb les sabates de la boda!!!!

En fi espero aquesta tarda solventar-ho

Anònim ha dit...

Moltes felicitats i molt petons a la núvia! I digue-li al nuvi que el Nàstic l'any que ve tornarà a pujar.

PD: Demà tenia dubtes entre anar a veure la Penya o al Camp Nou. Finalment vaig al camp nou...