dimarts, de juny 26, 2007

Reconciliació tecnològica


Ahir va tenir lloc el primer acte de reconciliació tecnològica a casa meva, després de dos mesos sense televisió degut a la presència d’esquerdes en la última, ahir va venir per quedar-se la Hitachi 42PD8600.

Dos mesos de dures converses (com no portades per l’Eva, el meu caràcter no em permet tenir discussions, sóc nefast en les negociacions), amenaces de ‘careos’, televisions d’exposició i frases condicionals, per fi s’ha acabat, de la paret ja penja la televisió. S’ha acabat ‘axinar’ la vista per llegir els subtítols d’en Hiro a la sèrie Herois, s’ha acabat desconnectar el Tdt per connectar el Dvd, ja no sabia que fer era més gran la pantalla del Pc que la del menjador.

En el record ens quedaran aquests dies de xerrades amb l’Eva, d’explicar-nos coses que ens han passat durant el dia (de fet en el meu cas sempre eren coses de feina, em passo gran part del dia allà), sopar a la terrasseta, les 23:58 (eh Oscar), etc. I tot perquè la televisió ha tornat ja ja ja

En fi ara només queda que torni la Ovation de Grundig, que va haver de marxar degut a una falta de reproducció de cd ¿? Que complicat tot plegat, jo només volia alguna cosa per escoltar música quan no tenia la televisió, i mira, he estat sense les dues coses.

Definitivament, estaré un temps sempre comprar-me res a la secció de tecnologia de qualsevol establiment, penseu que tinc un mòbil a casa per canviar el que tinc i no ho he fet, segur que té algun defecte.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molta tonteria tecnològica però seguim esperant el post de les 23:58...

Anònim ha dit...

Ara riuras, però el motiu que no tingui tv a la cuina es exactament aquest, per poder parlar amb la cuca de les nostres coses i quan no hi es em foto la radio que es molt millor que certs programes de tv. :)

Puji ha dit...

Potser la teva tele se la va carregar l'Hiro en un dels seus esforços. No la veig gaire aquesta sèrie, però aquell home em fa patir, sempre penso que es cagarà.

Gerard Agudo ha dit...

@oscar: ja ja ja espera espera...

@farlopa: la ràdio un dels millors invents ... llàstima que algunes emisores s'han convertit en agències de publicitat que a vegades posen música. Sort que van sortint coses noves.

@puji: jo crec que ja s'ha cagat però són d'aquelles coses que eliminen de les sèries pq es donen per suposades.

Dani R. ha dit...

Un Teleco-lider-de-la-societat com tu no pot permetre que els aprells electrònics se'l rifin així. Posa't serio collons.