dimecres, de gener 30, 2008

Adéu gimnàs!!


Definitivament avui he perdut. A les 14:11 m’he plantat davant del mostrador i ni tan sols he pogut dir res. Amb la cara pagava i m’ho ha dit directament la noia de recepció: “Vens a donar-te de baixa oi?”

Efectivament avui m’he esborrat del gimnàs. La decisió feia dies que estava pressa però avui ha estat l’estocada. Un cúmul de coses són les causants, falta de motivació, presses per anar-hi ràpid, dinar en cinc minuts, el preu que l’han tornat a pujar, etc. En fi que la meva primera etapa de gimnàs ha durat ven bé dos anys crec, no està malament no creieu? Això si amb un freqüència de pas que no arribaria a un cop per setmana (contant totes les setmanes de l’any!!!)

S’ha acabat, ara ja puc aprofitar molt bé els Txungais entre setmana i els dissabtes i algun que altre dia que sortiré a corre pel passeig marítim, el qual sembla l’estadi olímpic a partir de les 8 amb la quantitat de gent que hi ha fent footing. Per cert, no descarto comprar-me un d’aquests bitxos d’Apple que ajunten música, esforç i et conta els quilòmetres, en fi una pijada molt xul•la.

Adéu gimnàs!

6 comentaris:

Otger Cataló ha dit...

com ? bufff el rei del kebab se'ns ha perdut .....

Papi ha dit...

bon profit!

Gerard Agudo ha dit...

El rei del Kebab es posarà en plena forma en breu. Com diria en Puji no tinc ganes de sortir-me del dial FM. Preferiria estar més a prop de Rac1 je je je

Betty ha dit...

ole tus güe ... Jo vull fer aixó mateix desde fa un any... peró sembla com si la pudor de peus, la de suor i els assecadors que no assequen ens xuclessin la nostra voluntad!

Petonets de satisfacció

Charlie ha dit...

oh.

Gerard Agudo ha dit...

Caliope: Va ser menys dur del què em pensava tot i que em van intentar convèncer. Ah i benvinguda!!

Charlie: Oh...això també ho diré quan no m'entrin els pantalons...