dijous, de febrer 14, 2008

Als Ajuntaments política local!!


Fa temps que volia escriure sobre la política Municipal que s’exerceix als Ajuntaments del nostre país (si més no en certes ocasions a Mataró).

Gràcies a les revistes gratuïtes a les quals tenim accés els mataronins, Cap Gros i Tot Mataró, un es pot assabentar dels temes que es discuteixen en el ple de l’Ajuntament durant la setmana. Per aquesta raó em vaig assabentar que un dia es va malgastar un ple de l’Ajuntament de Mataró per discutir si la Ministra Magdalena Alvàrez havia de dimitir o no. Sincerament senyors regidors, insisteixo de l’Ajuntament de Mataró, no tenen res més a discutir que la dimissió d’una Ministra en la qual la seva opinió a Madrid no importa gens ? Segur que no hi ha temes com Can Fàbregas que ja fa pudor, la reforma de la Plaça de Cuba que té a tothom descontent, la vaga de la grua municipal, la manca d’equipaments públics en zones de la ciutat, el polèmic pla de participació ciutadana, etc. que són més importants.

El que crec és que cada vegada més els regidors dels ajuntaments juguen a fer política estatal, en lloc de política local. Qui sap pot ser perquè ho troben més divertit o perquè volen fer el salt a Madrid o Barcelona com han fet el senyor Camps o el senyor Mas en el seu dia. Però mentre vostès juguen a fer de polític gran a les seves localitats segueixen les mancances i la falta de solucions als problemes reals que afecten a la gent, problemes del dia a dia com la pèssima finalització de les obres del col•legi Anxaneta per dir alguna cosa. Ja en tenim prou amb els ‘altres’ polítics que no solucionen res perquè a sobre els regidors del nostre poble o ciutat perdin el temps discutint temes que no els competeixen.

Als Ajuntaments política local!!!