dijous, d’abril 10, 2008

L'horari a la brossa


Cada vegada em sembla més escandalós veure com a Telecinco, Cuatro i totes aquestes cadenes que lluiten cada punt de share a vida o mort es passen l’horari de programació anunciat pel forro.

Pots endarrerir-te 2, 3, 5 minuts però no un quart d’hora. No és molt més fácil no mentir i anunciar que una sèrie en lloc de començar a les 22:15 començarà a les 22:30, això si només els dies de Champions, per exemple. Ahir va ser amb “Cuestión de Sexo” a Cuatro que fins que no va acabar el futbol no va començar la sèrie tot i que estava anunciada un quart d’hora abans. L’altre sistema en lloc d’endarrerir és el de passar durant un quart d’hora un resum dels capítols anteriors. En fi lamentable. I quan per fi dius bien comença la sèrie, dos minuts i “volvemos en 30 segundos”, i es quant a mi només se m’escapen renecs.

Al final aconseguiran que la gent no mirem les sèries en la seva cadena i ens les baixem d’internet o les gravem i pot ser així les podrem veure quant volem i sense els maleïts anuncis.

Només demano una mica de serietat en l’horari perquè una cosa és fer contraprogramació i l’altre que et prenguin el pèl.

4 comentaris:

Otger Cataló ha dit...

s'han de llençar totes les teles pel balcó .... contra la contraprogramació ... revolució !!!

Charlie ha dit...

això us passa per mirar la tele! Si tinguéssiu una criatura que es lleva a les 6 del matí us n'anirieu a dormir a les 21 i us estalviarieu tot això!!

Anònim ha dit...

Tens raó Geri... pero de tota manera, ets bastant llorón no? jejejejejeje

Puji ha dit...

Les teles gratuites s'estan convertint en mers aparadors de les sèries. És a dir: mira, aquesta sèrie sembla que està bé, però déu me'n guard de veure-la aquí. Ja me la baixaré amb la mula.

D'aixòs...torno en trenta segons.