divendres, de juny 20, 2008

Català i home de bé no pot ser ?

Veient el post de l’Edu sobre censura de coses políticament incorrectes en aquest país, veient que reobren el cas Pepe Rubianes per odre explícita de l’Audiència (sigui quin sigui el motiu) per les seves declaracions a TV3 contra Espanya i veient que a Franki el condemnen (a part de la pena per enfrontar-se a l’autoritat) per esquinçar una bandera espanyola jo em pregunto el següent:

Quan castigaran a un home que cada matí tracta de terroristes als catalans que no pensen com ell, quan castigaran a tots els presents en la crema d’una bandera catalana en una celebració de Lliga del Madrid, quan sancionaran a una persona que compara la persecució del castellà amb el nazisme, etc. Perquè sempre es criminalitza cap a un únic sentit ? Perquè només ets culpable quan dius alguna cosa que molesta les espanyes, pot ser no som ningú ? Pot ser es que estem més a prop de l’època feudal que no pas el que ens pensem, només es ve a Catalunya per demanar o per castigar.

I per últim referent a la polèmica de Espanya si Espanya no en temes esportius (on clarament es barregen els temes polítics) generades em el blog 7m76 i La Cullerada. A mi personalment no em fa res que guanyi Espanya, a mi em molesta la l’embolcall i la olor a naftalina que fan la premsa escrita, ràdios i televisions d’aquest país. Em quedo amb una frase exemple de Camacho mentre sonava l’himne espanyol: “Quién no se emocione con este himno, no es espanyol”. Fora de lloc pot ser no?

Jo ho tinc clar, a mi m’agradaria gaudir de la meva selecció la catalana però no puc.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

A mi també m'indigna moltíssim però què pretenem? Som una sala de casa seva, amb les seves normes, amb les seves lleis i amb les seves maneres de fer. Espanya és EspaÑa i Catalunya, en realitat, CataluÑa. No es molestaran mai en fer l'esforç d'igualar en condicions el seu punt de vista amb el nostre, que tracten i tractaran sempre de marginal. Imagina't amb l'enfocament de les lleis... recorda que els 'nacionalistes de merda' som nosaltres, ells només 'quieren lo mejor para su país'. Només som una puta tribu i ells tenen tot un estat al darrere.

Unknown ha dit...

Pel que fa a l'Espanya-Itàlia... no recordo res dels spaghetti especialment greu contra Catalunya o el fet que Catalunya pugui prendre part en competicions internacionals. Sí ho recordo, i força proper i reiteratiu, sobre Espanya. Vull un partit amb molts gols i a poder ser que Espanya punxi als penals. Victòria molt italiana i 'porca miseria' per al 'lolololo'.

Ferran Porta ha dit...

En Kanu ho ha dit, i ho subscric.

La roja (com cap equip estatal, de fet) no és només esport; per això, cada victòria de la roja és una victòria de l'Espanya castellana, de l'Espanya mesetària, uniforme, que contempla les llengúes "vernàcules" com una curiositat... mentre no emprenyin gaire; de l'Espanya del PP i del PSOW, de l'Espanya que, en definitiva, a milers de catalans (i no catalans) ens regira l'estómac.

Per això crido: Deutschland, Deutschland!!