divendres, de febrer 29, 2008

David Coperfield treballa a la Municipal de Mataró



“Dónde está mi coche, aquí o aquí, dónde está mi choche” aquesta és la cançó que segurament li va venir a l’Eva el dijous passat quan va anar a buscar el nostra fantàstic Peugeot i no hi era.

El fet és que l’Ajuntament de Mataró va decidir crear un aparcament per obres, perdó, un altre aparcament per obres de 15 metres (tot i que els camions tenen lloc per aparcar a dins de l’obra), de la nit el dia, pim pam pum, sense avisar. Com és normal a la zona en qüestió hi havia cotxes aparcats que molt amablement la grua es va dedicar a retirar i canvi deixar un fantàstic paperet fosforescent on t’informava que el teu cotxe no hi era!!

Amb la mala llet que t’agafa en aquests casos i més quan les zones d’aparcament de la teva ciutat canvien de funció sense avisar d’un dia a l’altre, l’Eva va decidir anar recollir el cotxe al dipòsit. La seva sorpresa va ser quan al dipòsit li van dir que el cotxe no hi era. Eh¿? Simplement com que allà els molestava la grua l’havia mogut de lloc…el problema era a on? Ja que en el fantàstic paperet fosforescent no indicava res. Molt amablement la dona va informar que el cotxe estava a Sant Simó, o sigui, en un descampat poc il.luminat/vigilat on acaba la ciutat de Mataró direcció Llavaneres.

D’acord no va haver-hi multa injusta. Bé! Però que hi fot el cotxe allà? Perquè ningú no ens avisa? Si no haguéssim necessitat el cotxe durant dies qui ens hagués informat ? I si li hagués passat alguna cosa al cotxe, qui s’hagués fet responsable? I si haguéssim necessitat el cotxe d’urgència?...I si ens haguessin avisat amb una trucada a casa que la grua s’emportava el cotxe a un altre lloc?

Em sembla molt bé que si el cotxe molesta que el moguin però si us plau senyors de l’Ajuntament, primer de tot avisin amb més antel.lació de 24 hores que el lloc d’aparcament canviarà de funció. Segon, si s’emporten el cotxe diguin a on. I tercer, deixin de fer llocs d’aparcament desmesurats per obres, ens agradi o no els cotxes existeixen i no es poden treure llocs d’aparcament així com així en una zona on anem escassos d’aparcament públic i privat.

PD: El millor la noteta trobada al vidre quan vam recuperar el cotxe. En ella indicava que no s’havia notificat pel següent moriu: Opció A, o sigui, “No s’ha notificat per absència del conductor”. Bravo!!!

dimarts, de febrer 26, 2008

Jornada post 'No debat'


Aquestes hores de la tarda, concretament 15:19, tothom ja ha dit la seva sobre el ‘no debat’ d’ahir. A mi com tota aquesta gent m’agradaria dir-hi la meva,vaja el que em va sorpendre més del debat, però de manera molt breu:

- El què va tenir lloc ahir no és un debat, és un discurs.
- No van dir res de nou, el de sempre, vaja el que es porten dient des de fa un any, i entre un i l’altre ‘la casa sin barrer’.
- A Mariano l’americana li anava curta de mànigues.
- Manuel Campo Vidal és molt baixet.
- Efectivament les celles de ZP són molt arquejades.
- Era necessari cronometradors oficials de l’ACB per controlar els temps ?
- Perquè hi ha ‘no debat’ si després el dia següent tothom segueix estan a favor del mateix candidat que al principi?
- Coneixeu algú que hagi canviat de vot després del ‘no debat’?
- Als mitjans de comunicació els és igual el ‘no debat’ ja que opinaran que ha guanyat el candidat al qual són més afins.
- Perquè Rajoy parla d'immigració i seguidament de delinqüència?



A les 23:18 vaig canviar a CSI: New York, i sort perquè va ser un gran capítol.

dimarts, de febrer 19, 2008

Made in Losantos

Els cracks de Polònia fan això:



I Losantos diu això:

“como se les ocurra utilizar mi libro o a mi persona, vamos, no voy con la Guardia Civil porque no está a mano, pero el querellón no se lo va a pagar toda la Corpo, como llaman allí, y si quieren reírse, que se rían de su padre o de su madre, si lo conocen"

“lo aclaro porque luego no digan, no nos advirtieron". "Sí, os estamos advirtiendo, pero no porque sean un grupo de titiriteros, progres, más o menos mamarrachos, bordes y tal, no, no... es porque es en TV3 donde se hace la apología del terrorismo, y además se anuncia que van a seguir, pos ya, la apología del terrorismo y el recochineo con las víctimas ni hablar, o sea, que ojo polonios, avisados quedáis, luego no digáis".

"si les llevas la contraria te atizan, te encarcelan, te persiguen, te multan, te acosan, te trituran, te injurian en TV3, te sumergen... es más, te ahogan"

L'audio aquí

Aquest home cada dia està pitjor!!
Visca Polònia!

dijous, de febrer 14, 2008

Als Ajuntaments política local!!


Fa temps que volia escriure sobre la política Municipal que s’exerceix als Ajuntaments del nostre país (si més no en certes ocasions a Mataró).

Gràcies a les revistes gratuïtes a les quals tenim accés els mataronins, Cap Gros i Tot Mataró, un es pot assabentar dels temes que es discuteixen en el ple de l’Ajuntament durant la setmana. Per aquesta raó em vaig assabentar que un dia es va malgastar un ple de l’Ajuntament de Mataró per discutir si la Ministra Magdalena Alvàrez havia de dimitir o no. Sincerament senyors regidors, insisteixo de l’Ajuntament de Mataró, no tenen res més a discutir que la dimissió d’una Ministra en la qual la seva opinió a Madrid no importa gens ? Segur que no hi ha temes com Can Fàbregas que ja fa pudor, la reforma de la Plaça de Cuba que té a tothom descontent, la vaga de la grua municipal, la manca d’equipaments públics en zones de la ciutat, el polèmic pla de participació ciutadana, etc. que són més importants.

El que crec és que cada vegada més els regidors dels ajuntaments juguen a fer política estatal, en lloc de política local. Qui sap pot ser perquè ho troben més divertit o perquè volen fer el salt a Madrid o Barcelona com han fet el senyor Camps o el senyor Mas en el seu dia. Però mentre vostès juguen a fer de polític gran a les seves localitats segueixen les mancances i la falta de solucions als problemes reals que afecten a la gent, problemes del dia a dia com la pèssima finalització de les obres del col•legi Anxaneta per dir alguna cosa. Ja en tenim prou amb els ‘altres’ polítics que no solucionen res perquè a sobre els regidors del nostre poble o ciutat perdin el temps discutint temes que no els competeixen.

Als Ajuntaments política local!!!

divendres, de febrer 08, 2008

Jonhatan

Aquests dos que van sortir al programa 'Tu si que vales' em van agradar molt...
Bon cap de setmana.



PD: Vist que l'audiència del meu últim post va caure en picat he decidit tirar de freaks, gent guapa, morbo i altres per a què no torni a passar. je je je Com deien ahir al polònia tota la gent del Tomate s'ha de recol.locar algun lloc.

PD2: L'altre Newsticia del dia és que per fi he actualitzat Capitawaldo!

dilluns, de febrer 04, 2008

El Corte Ingrés (títol cedit per l’Eva)


Sembla ser que una de les marques comercials més estimada pels mataronins últimament, el Corte Inglés, no para de fer amics i enemics a altres poblacions i consistoris.

Diari electrònica: www.vilanovadigital.com
“El Corte Inglés, a un pas d'establir-se a Vilanova
El Teatre Principal s'enderrocarà per convertir-se en el nou centre comercial”


La similitud amb el cas mataroní fa pensar que la tècnica utilitzada pel Corte Inglés sigui la mateixa a tot arreu, buscar un edifici emblemàtic de la ciutat deixat de la mà de Deu per l’ajuntament de torn. Els mataronins encara haurem estat de sort!!

En aquest cas l’excusa dels consistori de Vilanova és que no poden fer front a les obres de remodelació del Teatre Principal. Pel què fa a Mataró, sincerament que tirin al terra Can Fàbregas o el moguin de lloc per una milionada (jo utilitzaria aquests calerons per algun altre bé social) em dóna igual, perquè qui s’enrecordava de Can Fàbregas fa quatre anys?, crec que ningú. El que em fot realment i és pel qual la gent s’hauria de mobilitzar és el fet que l’Ajuntament de Mataró canviï les catalogacions dels edificis històrics en funció de com li convingui a les seves butxaques. Això és el lamentable!!

Des d’aquí vull fer una crida a tots els ciutadans de ciutats mitjanes que disposen d’edificis emblemàtics o de cert ‘carinyu’ social, comenceu a preparar pancartes, mobilitzacions i actes reivindicatius, que s’acosta el Corte Inglés.

PD: Logotomia dedicada al C.E.T.I.N.A.