dimecres, de juliol 12, 2006

Estem fins els "sous"

Malauradament no ens paren de dir que els nostres sous estan més que equiparats als sous que es paguen en el mercat, gent que realitza la nostra tasca i cobren el mateix es veu.

Però que curiós que ahir agafo el diari i llegeixo, el sou dels espanyols només ha pujat un 0,4% els últims deu anys, un 15,2% menys que la mitjana europea. Fins aquí inclús pots pensar que el cost de la vida a Espanta és més barat que no pas Anglaterra per exemple, però després segueixes llegint la notícia i t’emprenyes perquè t’adones que els preus dels productes han augmentat un 9,2% més a l’estat espanyol que la mitjana de la zona euro. En definitiva cobrem igual però paguem més.

Així que si us plau senyors empresaris deixin de vendre la moto que els nostres sous s’equiparen als del mercat. Si més no, si a canvi de sou més reduïts obtinguéssim major qualitat de vida … però tampoc és així.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Està clar que els sous són una merda... i no recordo, des que treballo que els sous pujéssin... això si, els preus pujen una barbaritat... i els pisos?!?...millor no parlar dels pisos pq em poso de mala òstia... els preus pujen d'una manera que és impossible que ningú es pugui comprar un pis en condicions per un preu raonable...això sí, els bancs sí que t'ho posen "més fàcil"... et permeten comprar un pis amb una hipoteca a 40 anys i així poden seguir pujant els preus dels pisos com si res...està clar que darrera les constructores i immobiliàries estàn els bancs i les caixes, òbviament.

Bueno, nen. Records ;) Silperse http://www.catalanet.tk

Anònim ha dit...

Tranquil home, que quan el PP torni al Gobierno ens pujaran el sou un 20% a tots i tot arreglat :)

Anònim ha dit...

Bueno...llavors potser serà millor que no ens el pujin. ;)

Anònim ha dit...

A mi m'és igual qui m'el puji, mentre m'ho puji... sóc un puto mercenari

Puji ha dit...

Els del caprabo diuen que te'l pugen, i a sobre fan claca per celebrar-ho.