dijous, de novembre 09, 2006

La realitat supera la ficció

A falta encara de decidir les tasques definitives que farà cada personatge del nou Govern d’Entesa hi ha tres informacions que m’han cridat l’atenció i semblen ser extretes d’un gag propi del Polònia.


- Montilla es farà càrrec de la polític lingüística de la Generalitat (Diari Avui): Suposo que ell mateix assistirà a les classes i cursos subvencionats que s’ofereixin, no hi ha ningú més representatiu que ell per saber què necessita el país a nivell lingüístic.

- Carod es farà càrrec dels afers exteriors. Però promet que totes les reunions seran de domini públic no com la de Perpignan i visitarà qualsevol país excepte Espanya per seguretat personal.

- Saura serà el responsable d’Interior. Com deien els de CiU el defensor dels Okupes serà el responsable de la seguretat del país. En lloc de pistoles amb bales de goma els mossos portaran pistoles d’aigua i llençaran pètals de roses.

3 comentaris:

Puji ha dit...

N'hi ha dues més: L'inútil de Joaquim Nadal segueix a Política territorial (ves que no s'enfonsi tot Barcelona) i a la Tura, que era de les poques i que havia fet alguna cosa bona i a més visible, li treuen interior. I això que ja sabeu que estic d'acord amb el tripa...ai, l'entesa.

Oriol ha dit...

Em recorda al joc dels disbarats.

Anònim ha dit...

realment el panorama polític que tenim es dessolador. Son 3 persontages, que només espero que arribin a fer alguna cosa més útil q els 3 anys anteriors. quin repàs estic fent eh? maite