dijous, de març 01, 2007

Quantes dolentes que pasen no?

Ibèria tot i que no té cap tipus d’intenció de fer vols transoceànics diu que lluitarà per la T-Sud de l’aeroport del Prat. RENFE cada tres dies té una averia i els usuaris cada dia més emprenyats … algun dia passarà alguna cosa, ahir de moment invasió de vies. Oleguer segueix sent xiulat pels camps d’Espanya per la seva llibertat d’exrpressió i quan juga el Barça l’afició rival segueix cantant el ‘Que viva Espanya’. Enhel una empresa estrangera (italiana) també entra en la pugna per Endesa, podem fer el càntic ‘Antes Italiana que Catalana’.

A part deixant a banda els temes catalans, les operadores de mòbil avui ens cobraran més i tot perquè deixen de tenir uns beneficis (que no pèrdues, que no és el mateix) que aconseguien irregularment. Just el dia després de sortir l’empresa Casas per TV3 dient que havien augmentat el número d’usuaris gràcies a RENFE, es crema un autobús seu a la Ronda Barceló. El futbol cada dia està més ple de desgraciats i presidents gilipolles, ahir un que bevia Coca cola al Ruiz de Lopera.

Tot això en un sòl dia, 28 de febrer. Quantes coses que passen no? A veure que ens depara el dia d’avui, només espero que sigui un dia d’aquells en què ‘Los buenos siempre ganan a los buenos’.

A sobre m’entero que la Watling està amb en Jorge Drexler, enfonsat!!
Cop de Mall al Drexler!

5 comentaris:

Puji ha dit...

El que va passar a Sevilla no té nom, però és la punta de l'iceberg, perquè ahir, l'afició de la Romareda em va semblar d'allò més asquerós.

Pel que fa a Renfe, passa per casa meva.

Als que van de tendres romàntics amb la guitarreta...cop de mall!! ;-P

Candela ha dit...

Adorable el Drexler!!!

jajaj

El amor siempre triunfa!

Oriol ha dit...

l'Alex Ubago, COP DE MALL!!

avui llegia al diari, que van netejar els vestuaris del Sevilla amb productes irritants, i els utilleros no van poder entrar quan ho havien de fer perquè els hi ploraven els ulls i els hi picava la gola. Espectacular!!

Oriol ha dit...

ai que m'ho deixava. I el Bar$a passa l'eliminatòria col.locant un autobús a la segona part.

Gerard Agudo ha dit...

Puji: Correcte, a més jo no sé tocar la guitarra!

Candela:Era adorable, ja no!

Oriol:Alex Ubago no és tonto i ja fa videos amb models que estan bones cosa que abans no. I l'autobús? esteu eliminats no? Chiton!!!