dimecres, de maig 02, 2007

Siesta extrema

El cap de setmana vam decidir amb els amics anar de costellada el dia 1 per celebrar el dia del treballador (o sigui que és festa). El lloc escollit va ser Can Manel, restaurant situat enmig del Montseny direcció Santa Maria de Palautordera, lloc molt casolà però que el menjar està bo i econòmicament correcte.

Tot i que el dia no va acompanyar, degut al diluvi universal que va caure per la zona. Com va dir l’Edu una tempesta altrament dita ‘pluges localment fortes’, però aquesta va ser més llarga del normal perquè va aguantar fins que no vam acabar de dinar. Això si les vistes que hi havia ahir al Montseny eren preciosses. Para ‘muestra un botón’ que dirien:




I ja se sap després d’una costellada, all i oli, pa torrat, un crep de postre i un cigaló de Bailey’s que millor que una ‘siesta extrema’. Al fer el primer torn de dinars de costellada, o sigui la una, vam arribar a casa sobre les quatre, hora ideal per a la migdiada i si a sobre mires per la finestra i veus com plou el plaer és total. La migdiada va ser espectacular d’aquelles que et obres els ulls però no et pots moure perquè tens els músculs encarcarats. La llàstima que després vaig haver de fer neteja d’armari.

Així que ahir vam aconseguir convertir un dimarts en un diumenge, llàstima que faltava un carrusel per rematar la feina. Sort del Liverpool-Chelsea.

PD: Per cert la ‘siesta extrema’ de dos hores provoca que després quan marxes a dormir no hi ha qui cluqui ull.

7 comentaris:

Oriol ha dit...

Jo estava a St. Pere de Vilamajor, al costat de Llinars del Vallès, fent la cursa " la trencacames" i vaig acabar moll, enfangat i refredat, però més content que un pèssol.

Gerard Agudo ha dit...

I vas acabar nano? Molt de mèrit perquè la que va caure va ser espectacular suposo que era cursa de K2 no?

Candela ha dit...

migdiada de dues hores!!!enveja insana que et tinc!!!!

Gerard Agudo ha dit...

Que consti que no sóc habitual de les migdiades però ahir el dia ho permetia i la meva hiperactivitat havia estat saciada amb 3 dies d'actes socials intensos ja ja ja

Anònim ha dit...

Hola! un bloc realment interessant.Tornaré a visitar-te.
Ens veiem ;0)

Robert

Gerard Agudo ha dit...

Benvingut Robert!!

Puji ha dit...

Qué ben parit és el Montseny, hòstia! I que ben parides són les migdiades!