dijous, de juliol 19, 2007

Els xinesos


El meu únic problema amb el món asiàtic és redueix a les seves pelis de por, perquè fan molta por, però molta…només imaginar-me la noia aquella amb el cabell greixós sortint de la Tv en la peli de ring, o què em dieu de l’asiàtica d’Anatomia de Grey que l’altre dia va aparèixer sense celles!!!! Terrible!!! Sembla en Baldemor de Harry Potter.

En fi tot això us ho explico per demostrar que la meva relació amb els asiàtics és bona, menjo xino, menjo sushi, compro sabates, jugo als xinos,etc… vaja, un que té debilitats asiàtiques.

Però últimament estic acollonit per una sèrie de fets que poden canviar la vida a la terra tal com la coneixem avui si els xinesos es posen les piles. Per començar recordem que els xinesos són molts milions i milions de persones i això els dona una força suprema. Entre altres coses tenen el poder de poder canviar la trajectòria de la terra, us preguntareu com, doncs molt senzill, saltant tots a la vegada!!!! Això faria que la terra varies la seva volta al sol, canvi climàtica, bla bla bla…Tot i que això ja s’ha intentat fer a nivell mundial i no ha funcionat, els xinesos són molt disciplinats no com nosaltres i serien capaços. De totes maneres hi ha hagut gent que s’ha atrevit a desmontar la teoria.

Però aquí no s’acaba tot, penseu si un dia decidien banyar-se tots a l’hora adeu a Venècia!!!! O simplement que celebressin Sant Joan, vinga a cremar, adéu a la capa d’Ozó en dos dies. En fi que sort que són bones persones i algun dels seus habitants encara estant vivint apartats de la civilització i molt més feliços perquè sinó…!!!

De totes maneres tot això seria suportable per la humanitat, tant les inundacions (consultar Waterworld) , com el multisalto, però la última notícia que he llegit seria inaguantable, quedar-nos sense Internet!!!Ahhhhh!!!! Com seria possible? Doncs si els 162 milions de xinos que tenen Internet fessin click a la vegada segur que això peta, però de veritat …

Vaja que he fet un post molt patillero però si més no informador, això si només espero que els xinesos es mantinguin tranquils i sobre tot quiets.

8 comentaris:

Oriol ha dit...

posa la pell de gallina. Imagina't que es fotessin un "quesqu" tots a la vegada i un d'ells encengués un llumí, podriem no només variar la trajectòria orbital, sinó desplaçar el globus terraqui passat Mercuri. Catastròfic!!.això si que seria un canvi climàtic ben parit.

Clint ha dit...

jo no crec que siguin tants, el què passa és que tots son iguals i no paren de moure's!

Anònim ha dit...

Els xinos són una raça molt cruel. Bon post.

Laia ha dit...

T'has deixat de citar "Humor Amarillo"... Quin gran programa!!!
O son Japonesos???

Modgi ha dit...

Personalment, sempre he somiat a posar-me a la pl.Catalunya de Pekín i cridar amb un megàfon: Chaaaan!! A veure quants paios es giren.

Salutacions

Puji ha dit...

A tot arreu del món, però a tot arreu eh! I ha colònia Xinesa (Blummel). Estan fent la invasió silenciosa. Jo fa dies que en tinc una a la sabata.

Otger Cataló ha dit...

Chinos malignos .... !!!! jejejeje ... l'última vegada que vaig tindre tactes em va fer un joc de mans que em va desparèixer el meu DNI

Gerard Agudo ha dit...

@oriol:que cabrón tens pinta d'haver provat l'efecte incendiari dels quesqus ja ja ja

@clint:ja ja ja jo crec que són fotocopies.

@crue:veig que no els tens simpatia...a mi em fot por la de the ring i el seu alisado japones al cabell.merci.

@laia:no ho sé però tots són iguls també!!!

@modgi:Ja ja ja ...segur que es girarien 2 milions de persones i després et cauria la goteta aquella de suor del front com els dibuixos je je je

@puji:viuen dins les màquines escurabutxaques i dins dels pitis d'alguns je je je

@edu: et refereixes a la vegada que vas anar a veure la producció en aigues internacionals? je je je