dilluns, de juliol 16, 2007

Ja cansa

Les dades d’un nou estudi sobre l’Estatut de Catalunya m’han fet agafar ganes de nou d’aixecar un mur des de la Vall d’Aran fins al Montsià, però a diferència d’altres vegades a l’altre costat del mur també i engegaria els nostres ‘representants’.

L’estudi revela que més d’un centenar d’articles de l’Estatut de Catalunya recorreguts pel PP davant del Tribunal Constitucional també estan presents en els altres estatuts de la resta de l’estat. Realmente em sembla una broma de mal gust i més quan fa un mes Rajoy deia, en una entrevista a la Vanguardia (clar que suposo que les declaracions en una entrevista a la Razón no serien les mateixes), que el tema de l’Estatut era aigua passada. Quina barra ha tardat poc en recórrer al tema de nou quan el Gobern ha aconseguit realitzar detencions de mèrit d’etarres. El problema és que l’amic Rajoy busca desesperadament complicitats a Catalunya (suposo que dels votants de CiU) de cara a les generals, quin valor, després de tota la merda que ens ha tirat a sobre bé i guinya l’ullet, la veritat és que em fa por que algú a sobre li posarà bona cara!

I perquè ens encenem tant quan algú ens ataca (si més no jo) doncs perquè veig que els postres estimats ‘representants’ no fan res, miren, calles i giren el cap. On estan les queixes al govern per la falta de paraula de Zapatero (semblant a les promeses de Calderón sobre Cesc i Kakà), on està el Prat, on està rodalies, etc. Tots amb el cap sota l’ala i amb por per perdre la cadira. Quins caradures que em tornin els calés…vaja el meu vot.

3 comentaris:

Puji ha dit...

Ens l'estan fotent entre tots. I a veure què passa demà!

Otger Cataló ha dit...

De moment, el constitucional ja diu que no es pronunciarà fins després de les eleccions .... o sigui que ZP tornarà a pendre el pèl els catalans jurant i perjurant que l'Estatut s'aprovarà sense interpretaciones ... jaaaa!!! que ens el tombin a veure si així reaccionem ....

Gerard Agudo ha dit...

Això això que el tombin...a veure si així reaccionem d'una punyetera vegada, a vegades penso que som sadomasos.