dimarts, de juliol 03, 2007

Podria quedar-me a casa

Cotxe bomba a Londres, Glasgow, Yemen, etc. són les últimes notícies que ens arriben de diferents parts del món que fan alterar les vacances de més d’un. Però la veritat, perquè haig de canviar els meus plans? No em dona la gana, perquè haig de deixar d’anar a Londres d’aquí tres setmanes, per una amenaça de bomba? Si fos així no sortiríem mai de casa i més en un país com aquest on l’amenaça d’ETA està sempre present.

Però perquè m’haig de preocupar d’amenaces terroristes quan, si ho penses bé et pot passar qualsevol cosa en qualsevol lloc, un accident de trànsit, un atac de cor, i no ho dic en el sentit poruc o de pànic… ho dic en el sentit que no té sentit quedar-se pensant en tots els ‘perills’ que hi ha allà fora, perquè el què hagi de passar, passarà estiguis dins o fora de casa, lluny o prop, és igual.

Així que ha gaudir que són dos dies, viatgeu, aneu a passejar, a la platja, amb bici, el que us vingui de gust perquè la satisfacció és molt més gran que no pas la de lamentar-se a casa de lo malament que està el món.

6 comentaris:

Puji ha dit...

Molt d'acord. Si ens han de fotre un bombasso que ens el fotin, però a mi no m'amarguen les vacances.

A veure que en pensa ta mare...

Gerard Agudo ha dit...

Ja ja ja ... l'any passat ja va patir la presència de ma germana a Siria/Jordania quan el merder del Líban així que ... sort que la geografia no és el seu fort.

Anònim ha dit...

Molt ben dit. Tancats a casa també ens pot explotar el gas.

Oriol ha dit...

Però sense temptar la sort, eh?
No aniria de vacances al Irak, ni a sopar a un Restaurant de la Mina de BCN,... "porsiaca"....(per si de cas).

Gerard Agudo ha dit...

@oscar: a mi si m'explota el gas tinc un problema ja que tinc vitro.

@uri:tranquil no et convidaré mai a sopar a la mina, en canvi podríem fotre unes gambetes a palamó no.

Laia ha dit...

Doncs així us espero a Londres la setmana que ve!!!!
De fet, després d'una amenaça terrorista com la que va passar, és la millor època per viatjar, tot està molt més controlat.