dimecres, de setembre 12, 2007

Una altra Diada

Dia 11. De nou celebrem la derrota, de nou reclamem les nostres llibertats i de nou sembla ser que ningú ens escolta, ni nosaltres mateixos.

Una diada amb el rerefons d’una llista de mancances, injustícies o digueu-l’hi com voleu cap al nostre país:

- La vergonyosa falta de llum durant tres dies a Barcelona i aquí no dimiteix ni deu. Però després no hi ha problemes d’infraestructures.
- La quantitat de problemes que hi ha per fer arribar l’Ave a Barcelona, no recordo quan van fer el tram Sevilla – Madrid tants problemes (ja fa més de 10 anys recorde-m’ho). Però segueix sense haver-hi problemes d’infraestructures.
- Les promeses incomplertes d’inversions per part del Govern central que a la vegada és el Govern de la Generalitat.
- La prohibició/’cacicada’ del partit de la Selecció Catalana vs. EE.UU. de manera totalment dictatorial per part de la RFEF.
- La quantitat de falsedats que acusen a Catalunya com un estat opressor de castellanoparlants, tot i que la llengua que va camí de desaparèixer és el Català.

Però per a què aquesta llista no segueixi creixent cal fer un pas endavant i deixar de queixar-nos per passar a actuar. Només desitjo que les paraules llençades pels expresidents de Catalunya arribin algun dia a fer-se realitat (llegir EspaiD).