dimarts, d’octubre 30, 2007

Temps de càrrega estimat: 40 minuts

40 minuts són els necessaris perquè la càrrega d’un matí, espès, sense cap al•licient ni novetat (per altra banda de tant en tant ja va bé) desaparegui com per art de màgia. Bé per art de màgia tampoc, 20 minutets de bici, circuit trencacames corredor vermell, jo, contra corredor blau, la màquina a un nivell assequible, així a part de suar puja l’autoestima. A més a més el nivell 3 et permet vacil•lar i deixar avantatge al contrincant per superar-lo a la línia d’arribada.

Després ha estat el torn dels estiraments, més que res perquè els meus bessons semblaven dos pedres del Pedraforca. Podem dir que feia un temps que no feia bici.

De fet els estiraments han durat molt poquet, tot i que són necessaris són molt aborrits quan al voltant no tens companys d’equip com la Cullerada, 7m76 o EspaiD explicant batalletes. Això en l’època de bàsquet perquè actualment al futbol7 amb els Txungais la paraula estirament es desconeix, sobre tot per en Tornarem a vèncer.

Però bé, al què anàvem, després dels estiraments uns exercicis abdominals fets a consciència, una consciència que abans d’ahir s’estava foten uns llibrets de pernil dolç i formatge de collons.

I per acabar unes rajades als pericos per picar al fissió Carles o bé unes discussions sobre el Barça amb el fissió Pere.

En definitiva al acabar em miro al mirall del vestidor i puc veure ‘Càrrega finalitzada: Bateria plena’ i tornem a currar amb una mica més d’energia.

El pròxim dia badminton, a veure si passo la xarxa.

7 comentaris:

Unknown ha dit...

ieps! ensuma a gimnàs! i pel migdia... bua, doncs jo quan hi vai al matí i acabo, l'últim que se'm dibuixa a la cara és el 'bateria plena'.

PD: que guai, no? un aparell de bici que puguis fer-hi competis...?

Gerard Agudo ha dit...

Si més no és divertidot tot i que el nivell tres és per gent que no prèn epo ja ja ja

Per cert l'altre dia vaig agafar una pilota de bàsquet després de ...un any? I no he perdut el tiro...de fet no hi havia res a perdre ja ja ja

Otger Cataló ha dit...

el rey del kebab què explica ? .... estiraquè ?

Papi ha dit...

S'ha de patir per tenir un cos de culturista amic Geri...
jejejejeje

Puji ha dit...

Vigila no prenguis mal...

Oriol ha dit...

estirar, estirar, l......"parece mentira como la .......se estira",..això si són estirament.
L'altre dia, em deia ocellot del gimnà que amb el mètode pilates i estiraments, podies estirar-te 2 cm. amb molta constància...si clar, i si rasques la calva al cul de la winona ryder et torna a sortir el sarrell. va home va!!!

Dani R. ha dit...

tu ves jugant-te-la amb els estiraments que ja veuras...