dilluns, de febrer 04, 2008

El Corte Ingrés (títol cedit per l’Eva)


Sembla ser que una de les marques comercials més estimada pels mataronins últimament, el Corte Inglés, no para de fer amics i enemics a altres poblacions i consistoris.

Diari electrònica: www.vilanovadigital.com
“El Corte Inglés, a un pas d'establir-se a Vilanova
El Teatre Principal s'enderrocarà per convertir-se en el nou centre comercial”


La similitud amb el cas mataroní fa pensar que la tècnica utilitzada pel Corte Inglés sigui la mateixa a tot arreu, buscar un edifici emblemàtic de la ciutat deixat de la mà de Deu per l’ajuntament de torn. Els mataronins encara haurem estat de sort!!

En aquest cas l’excusa dels consistori de Vilanova és que no poden fer front a les obres de remodelació del Teatre Principal. Pel què fa a Mataró, sincerament que tirin al terra Can Fàbregas o el moguin de lloc per una milionada (jo utilitzaria aquests calerons per algun altre bé social) em dóna igual, perquè qui s’enrecordava de Can Fàbregas fa quatre anys?, crec que ningú. El que em fot realment i és pel qual la gent s’hauria de mobilitzar és el fet que l’Ajuntament de Mataró canviï les catalogacions dels edificis històrics en funció de com li convingui a les seves butxaques. Això és el lamentable!!

Des d’aquí vull fer una crida a tots els ciutadans de ciutats mitjanes que disposen d’edificis emblemàtics o de cert ‘carinyu’ social, comenceu a preparar pancartes, mobilitzacions i actes reivindicatius, que s’acosta el Corte Inglés.

PD: Logotomia dedicada al C.E.T.I.N.A.

3 comentaris:

Dani R. ha dit...

Per que exactament, per què cal salvar Can Fabregas?

Anònim ha dit...

Jo de fet fa anys que no compro al Corte Inglés si no és en segonas rebaixes o quan necesito alguna cosa puntualment per fer-la servir i despres que em retornin els diners. ;-)

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Bona logotomía, noi.
Això em recorda que tinc una logotomia molt bona pendent de penjar