divendres, de desembre 12, 2008

Quina és la diferència?


En la política ja fa temps que val tot, des de declaracions pujadetes de to, fins a vídeos de denúncia/mofa al Youtube.

Això si, la resposta dels polítics difereix depenent si el que dona la nota és dels seus o no, com no!. Aleshores es pot donar el cas com aquesta setmana, on el PP començava el dimarts demanant la dimissió de Joan Tardà pel ja famós ‘Mort al Borbó’ (perquè acusar al TC de corrupte no és per mi una sortida de to), però en canvi no paren de matitzar les paraules de Manuel Fraga, el qual ha proposat penjar els nacionalistes d’algun lloc (segons Soraya l’expressió està mal interpretada ,com la de Tardà no?).La veritat crec que hauré de preguntar els meus amics que han estudiat polítiques per saber si una de les assignatures és ‘Matitzar frases mal interpretades/pixades fora de test’, que crec també donen en les escoles de futbol i en els cursos pel títol d’entrenador de futbol.

El què està clar que els únics perjudicats de tot això som els ciutadans perquè aquestes disputes només fan que desviar l’atenció del debat real que ens interessa i no si un desitja la caiguda de la monarquia, si l’altre vols els nacionalistes a no sé on o si altres creuen que encara hi ha molt de tonto que vota a la dreta. I així van passant la setmana (els mesos,els anys i les legislatures) fent-se retrets uns als altres però sense proposar cap millora ni solució.

La política s’ha convertit en una branca més de la interpretació, tot és fictici, tot són aparences però a la que rasques una mica t’espantes… (i a vegades no fa falta rascar).

En fi a qui tothom diu la seva però només es castiga els que no són de casa, els partits polítics són com aquells pares que només veuen que es porten malament els fills dels altres però el seu no.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Evidentement que tot el que dius ho comparteixo. Però cal diferenciar per damunt de tot com es diuen les coses.És a dir, no pot ser que tot un diputat com el senyor Tardà, ens digui "mori el Borbó ", i que consti que jo em considero independentista, però hi ha maneres i maneres de fer, i dir les coses.El que no es pot tolerar, és que ERC s´hagi alineat amb el PSC, un clar partit satèlit del PSOE, només pel sol fet d´anar contra Convergència.Això, no és política, és una presa de pèl per Catalunya. El que ha de primar per damunt de tot és el fet diferencial català.Apa, salut i peles, que ja ho discutirem tot prenent unes birres.

Puji ha dit...

M'encanta aquesta nova faceta teva de ninotaire...

òscar ha dit...

massa amable la versió dinosaúrica d'en fraga. la real dóna moltíssima més por.
bon post!

Anònim ha dit...

Gracies per intiresnuyu iformatsiyu