dimarts, de gener 20, 2009

És el destí


Ahir a la nit en un moment de zapping em vaig quedar atrapat durant 5 minuts en un dels canals del TDT d’Antena 3 on repetien un dels programes més demagogs que fan, GPS. El programa en si tracta de demostrar coses com si els catalans són més garrepes que els madrilenys amb un fantàstic treball de camp amb una persona demanant diners pel carrer. O un altre reportatge entrevistant a un suposat (i dic suposat perquè estic segur que era un de producció disfressat) ex-militar d’un país de l’est que es dedicava a robar en urbanitzacions. En fi els seus reportatges són ‘fantàstics’ i ‘molt treballats’.

El fet és que ahir anava sobre les mesures de trànsit, infraccions, recaptació en multes, etc. Entre altres coses es van dedicar a seguir personatges públics per veure si complien les normes de seguretat, entre ells el propi Director de la DGT. Però el premi se’l va emportar un element, un perla vaja. Cotxe tunnejat, amant del motor i de la velocitat. Fins aquí cap problema tothom té els seus gustos. El problema bé quan gent com ella pensa que les normes de velocitat són estúpides, no serveixen per res , i quan se li pregunta per la perillositat i els accidents mortals va i diu que “vayas a 90 o 120 cuando te toco te toca, es el destino, que no por ir a menos velocidad será mejor”.

Moltes vegades és per desgraciats com aquest que mort molta gent a la carretera. Imbècils com aquest que pot ser ells no es mataran en un accident però pot ser si que provocaran que algú altre mori o tingui un accident de lamentables conseqüències. Gent com aquesta no hauria de conduir. Si ell vol jugar amb el seu destí que ho faci però si us plau que no jugui amb el destí dels altres.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Aquests cabreigos t'agafen per mirar canals que no hauries de mirar...

Gerard Agudo ha dit...

ja ja segurament! però el paio aquest em va encendre mogollon...per punxar-li les rodes del seu cotxe asquerós.

Anònim ha dit...

Hola Gerard!!!
jo també fent zapping vaig topar amb aquest programa; lo pitjor no és que em quedés enganxada, lo pitjor és que ja l'havia vist un cop!!!!
I segueixo quedant-me impressionada amb la gent inconscient que hi ha pel món ...

òscar ha dit...

els programes aquests són demagogs. els conductors aquests són, senzillament, uns cabrons.