divendres, de novembre 24, 2006

Mort als diaris gratuïts

Després que en Puji designés el 20minutos com el millor diari del món m’he vist obligat a escriure aquest post. Diu així:

Estic fins els collons del Què, 20minutos, Metro, ADN, ADN2 i tot el què m’intentin ‘enxufar’ a l’entrada del metro. No m’agraden aquests diaris, per alarmistes, sensacionalistes, embaucadors, etc. Converteixen una notícia de merda, amb tots els respectes del món, en una notícia de portada. Omplen el diari amb tonteries, fins i tot l’Estil Directe era més diari que aquestes coses.

Però el que crec que m’ha fet agafar mania aquests diaris és la mala cara que em va posar un repartidor/a del Què! perquè no vaig voler el diari, em va mirar amb una cara dient ‘Eres tonto, no lo quieres?, pringao!!!, que es gratis!!’ em va fer molta ràbia. No, no vull els seus diaris gratuïts... Només igualable al tracte que em va dispensar una tia de Movistar que feia promocions via telèfon on m’oferia tot el bo i millor de Movistar però jo li vaig dir que preferia quedar-me amb Vodafone, aleshores em va dir: ‘Allà tú, si quieres seguir pagando más no és mi problema...’ només li faltava dir-me ‘Pareces tonto’.

En fi que ja veieu que és un post-calentón, ja ho he dit, ja m’he quedat tranquil.

PD: Només llegeixo el Tribuna Maresme i perquè hi escriu en Kanu.

6 comentaris:

Oriol ha dit...

Varies coses:- Mort no, serveixen per posar a terra quan fregues i potser donen feina a gent que sino estarien donant pel sac porai.
Jo vull metro o tren perquè em donin diaris gratuits.
No he entès el link del karpin-kanu, tenen semblança?
EM fotien molta ràbial els tios que repartien la Farola.

Gerard Agudo ha dit...

Són clavats Ori en Kanu-Karpin és més diria que:
Murdock + Karpin + Rubio de los pecos = Kanu

Puji ha dit...

Gerard, si he de triar un gratuït, trio el 20 minutos. El Qué fot una ràbia de collons, el metro no el conec gaire i l'ADN és la Vanguardia en miniatura.
El que més m'agrada de 20m són les cartes dels lectors. N'hi ha moltes i de totes les tendències, sense censures. Aquestes cartes són una mena de post als blocs.

Unknown ha dit...

El Tribuna i la web del Capgròs són els meus preferits. El Més Maresme és una arma bacteriològica de CiU que, a més, no m'agrada gens. Jo no l'he vist po pel que m'han comentat l'ADN està força bé. Els altres són fanzines, però com a tals els trobo entretinguts. Farola mal, he arribat a pagar i demanar que no me'l donin. Ah! i no m'assemblo a en Karpin (sóc més guapo ;), jejeje
Oriol, exacte, els gratuïts donen feina a gent que si no estarien donant pel sac porai. Per pròpia experiència.

Oriol ha dit...

uas, he fotut la gamba no?
Em venia a referir que prefereixo que la gent reparteixi els diaris gratuits malgrat emprenyin que no que delinqueixin o donguin pels sac porai. Penso el mateix dels que venen Kleenex a 1 € o dels que reparteixen propaganda a les bústies.
Company no volia ofendre, potser no ho he explicat clar.

Unknown ha dit...

hey, hey, hey, calma tio, que no m'ho he pres pas malament i t'he entès a la primera. Tal com et dic, és la pura realitat! Pensa que els que escribim gratuïts també fem conyes sobre la qualitat del paper a l'hora d'embolicar l'entrepà, o per posar a terra quan fregues...