dijous, de gener 11, 2007

Afortunat

Avui per motius que ara no vénen al cas he anat a Barcelona amb el cotxe particular. Com molts sabeu aquesta acció té una sèrie d’efectes secundaris bastant importants. Un d’ells, la cua d’entrada a Barcelona atenuats perquè entrava a les 8, els altres els de sempre, motoristes a tomba oberta, venedors de kleenex, semàfors de 2 segons de duració, etc. A part venia sense saber si podria guardar el meu ‘Fantabulós’ cotxe al pàrquing de les columnes malignes, també anomenat pàrquing de l’empresa, sinó la broma val 12 euros en pàrquing concertat.

Així doncs esperant una bacant d’un comercial despistat o un cap de departament motorista per un dia, he aparcat el cotxe a zona blava per un període de 40min = 1’50 €, o sigui fins les 9:40, i he anat a treballar.

Despistat jo en les meves coses el temps ha anat passant i s’han fet les 12:20, hora en la que una ànima caritativa de Pimec, d’aquestes que fumen i fan el descanset de 5 minuts de piti fora de l’empresa, m’ha informat que el meu cotxe tenia una noteta en el parabrises. Una suor freda m’ha recorregut el cos pensant ja en quan de crèdit tenia la meva targeta i si seria possible poder fer front al ‘multazo’ de l’Hereu de Clos. Sense pensar-ho he fotut un bot de la meva cadira i he fet una carrera “alesprint” (em veu de Di) cap a l’escala en busca de la noteta. He sortit desesperat per la porta d’entrada com si aquells segons que esgarrapava al crono poguessin evitar la multa (que no era el cas).

Quasi bé desfondat he arribat al cotxe, he agafat la noteta amb tremolor a les mans i he pogut llegir:

“El seu vehicle ha ultrapassat el temps màxim que s’indica en el tiquet. Està estacionat il.legalment. Li agrairem que s’ajusti a l’horari a que li dóna dret el seu tiquet, perquè li evitarà la denúncia corresponent, bla , bla , bla ...”

Ja tranquil he anat a plorar una plaça al pàrquing de l’empresa i així evitar-me la morterada de 12 euros. Amb la cara de pena i patiment que he fet se m’ha concedit el desig. Ja puc respirar tranquil, si més no fins que sigui l’hora de treure el cotxe que està d’esquena a la rampa i poc espai per maniobrar.

Gràcies Hereu i als teus treballadors per treballar poc al carrer Viladomat.

Foto: De la web ZonaAzul (www.unav.es)

3 comentaris:

Puji ha dit...

Hi ha una tàctica millor. Quan jo encara vivia a Mataró i havia d'anar en cotxe a BCN l'aparcava en un barri que em venia de pas i on és fàcil aparcar (el meu, el meu) i agafava el metro fins el lloc on volia anar. Retorçat? Si, però més econòmic.

Gerard Agudo ha dit...

Ja però ara les places de pàrking es divideixen 4 grans grups:
-Zona verda
-Zona blava
-Obres
-Càrrega i Descàrrega.Que no pots ocupar encara que estiguis descarregant material si el teu cotxe no té forma de forguneta, camió o trailer.

En fi una merda

Anònim ha dit...

Ja conec el pàrquing de les columnes maleïdes digne de Bilbo Bolsón. Déu n'hi do. El què no entenc és com és que hi ha un tio que enlloc de posar multes posa avisos? Bueno, de totes maneres la tàctica del puji no està gens malament, aparcar en un barri que no s'hagi de pagar zona verda-blava,etc i sumar-li el metro. La meva sort és que jo ja treballo en un barri que no hi ha zona verda...jejeje... em surt gratis aparcar-hi...sempre que et tiris 20min buscant aparcament, és clar.

Una abraçada