dimecres, de gener 10, 2007

Pels Pèls

Com en Puji, jo també vaig aprofitar les festes i vaig anar al Teatre. A part les entrades en qüestió em van servir com a regal del Tió.

L’obra escollida va ser Pels Pèls. Una adaptació d’una obra americana crec, us podria endollar el rotllo de qui la va adaptar a la nostra llengua i coses d’aquestes però no ho faré. La respresentació és molt amena i divertida, les cares que veiem a l’escenari són totes conegudes la Beth, Enric Majó, l’immortal Àlex Casanovas, la veu i la persona d’Eduard Farelo...

L’argument és fàcil, un crim en una perruqueria deixarà a tots els clients i propietaris sense poder moure’s del lloc fins aclarir els fets per part del Mossos d’Esquadra o també anomenats Mossaures. La diferència amb altres obres és que el públic és l’encarregat d’ajudar als mossos a resoldre el cas amb la reconstrucció dels fets. El comissari serà l’encarregat de repartir joc entre el públic perquè aquest faci les preguntes i anotacions oportunes per solucionar el cas, inclús a la mitja part el comissari sortirà del escenari habitual per debatre amb l’espectador alguns dubtes sobre el crim.

El final, ja ho veureu si aneu. Però teniu clara una cosa el públic amb les seves intervencions marcarà sobre tot, la segona part de l’obra.

En definitiva una obra que val la pena si vols passar una bona estona al teatre. Una cosa si us puc dir la ‘originalitat’ de la seva execució i la naturalitat amb que es barregen el català, el castellà per part dels actors/actrius i alguns gags basats en les notícies actuals del nostre país.

5 comentaris:

Huckleberry Finn ha dit...

Cap Waldo! Quan tindràs las fotos de cap d'any en xarxa?

Anònim ha dit...

Si la crítica és bona... m'ho pensaré això d'anar-la a veure!

Gerard Agudo ha dit...

Sir Manel: Les penjaré al flickr entre avui demà pq les tinguis.

Lali: Home val la pena per passar una bona estona.

Oriol ha dit...

m'has fet un gran favor.

Puji ha dit...

Les volia regalar al meu pare però vaig pensar que m'engegaria a la merda.

Barrejen castellà i català? Surt l'Albert Rivera?