dilluns, de gener 22, 2007

Sorpreses del TMB

Sincerament era dels que pensava per experiències pròpies que la gent de taquilles del metro estaven fets de la mateixa pasta que els taxistes, caixeres de súper o altres molts ‘professionals’ que has de parlar amb ells amb una bossa de plàstic per evitar que et ‘vomitin’ a sobre.

Però haig de confessar que l’altre dia vaig veure la llum, vaig veure que darrera d’aquell vidre hi ha una persona ‘humana’ tota ella, amb cor i sentiments, amb una actitud positiva vers als altres. Vaja una història per explicar a Cuarto Milenio, ja ho veig, “la mujer que sonrió al entregar una t-10”...

El fet és aquest: Jo necessitava una T-10 nova per poder agafar el fantàstic bus del Casas i m’esperava un gest amb el cap (que vol dir què collons vols que estic llegint el 20minutos), però la meva sorpresa va ser quan després de un ‘Hola bona tarda’ i jo demanar ‘Una T-10 de ...’ i abans de dir 3 zones ella em diu ‘de quantes zones...sé que no és d’una però no sé quina és’.La veritat vaig flipar, primer amb el ‘Hola bona tarda’ i segon que la dona s’enrecordés de mi quan tampoc compro tantes t-10 allà perquè no tenen màquina, no sé, em va sorprendre i a més a més que fos educada i simpàtica.

En fi, faig una crida per salvar les excepcions d’aquests col.lectius amargats i que comuniqueu hora i lloc quan us trobeu una caixera simpàtica, un taxista educat, un busero sense cara de mala llet o una dependenta del Zara amb bon humor.

6 comentaris:

Puji ha dit...

A mi un cop, a l'Alcampo, em va tocar un caixer d'origen gitano, que va estar fent broma i de txatxara amb mi tota l'estona que va durar la nostra transacció. Com que jo vaig començar la conversa en català ell es va esforçar per seguir en català tota l'estona, i a sobre em va col·locar les bosses just com a mi m'agrada, amb les coses ben classificades (vull dir sense posar a la mateixa bossa el lleixiu i les pomes, que sovint ho fan).

Em vaig fixar en el seu nom a la xapeta, i només acomiadar-me d'ell vaig anar a la caixa central i vaig fer un full de suggerències: m'agradaria que tots els seus caixers fóssin com en DH.

Gerard Agudo ha dit...

Molt bé puji!!!

Així m'agrada a més a més vas reivindicar-te amb full de suggerències i tot!!!

Visca DH!!!

Otger Cataló ha dit...

ehhh!!!! no et passis amb les caixeres del Zara ....

Anònim ha dit...

Has fet una bona troballa! el meu "top 1" se l'emporta una funcionaria DE CORREUS simpàtica, amable, i ràpida! alguns pensareu que em vaig equivocar de lloc.. però la qüestió és que em van donar el paquet que anava a buscar.

Gerard Agudo ha dit...

Lali el què dius deu ser un error... a correus un funcionari simpàtic ni de broma... a més a més el paquet et venia sencer je je. Truquem a l'Iker
Jimenez.

Dudu, que fas tu la selecció de les caixeres del Zara? Et veig més fent el test de qualitat dels tangues de Oysho

Otger Cataló ha dit...

me les poso al cap rotllo spiderman, jejejeje