dijous, de març 08, 2007

UNICEJ

Ahir per fi vaig anar a tallar-me el cabell. Degut als gens heretats de la meva mare es tracta d’un cabell noble però complicat. Noble perquè no es desprèn així com així del meu cap i això és d’agrair però a la vegada és complicat perquè creix en horitzontal, m’explico. Al ser un cabell gruixut no cau cap a baix com ho faria qualsevol cabell llis, aleshores em sobresurt una mata pèl ovalat per sobre les orelles. En fi un desastre.


Realment el procés del meu cabell sempre és el mateix i el tallat també, excepte durant una època que vaig decidir dir al meu barber de confiança fina aleshores que provés coses noves. Aquell temps el tallat va variar amb alguna que altra cresta, primer dissimulada en la part de dalt, després fins i tot per darrera, fins acabar en un decadent pentinat que acaba en una cresta amb tres punxes (desastrós), aquí vaig decidir tornar al tallat clàssic.

El fet és que, per comoditat no pels pentinats ‘especials’, ja fa un temps que he canviat de barber per acabar en una perruqueria de barri (més barata) d’aquí barna dedicada més al sector femení que al masculí i això sincerament m’ha fet obrir els ulls. He descobert tantes coses…com ara que és obligatori que expliquis coses de la teva vida mentre et tallen el cabell, pots opinar de la dels demés sense cap mena de problema, vaja el típic marujeo… però sobre tot el què més m’ha agradat ha estat descobrir el massatges que et fan al cap quan te’l renten!!!!!! Espectacular!!

Però ahir va ser el dia de la innovació, l’inici d’un nou tractament!. Tot va començar amb la pregunta va ser ‘Ya te haces el entrecejo?’ (Música d’horror, de peli de por!!) … Intentant sortir del pas vaig contestar que de tant en quan l’Eva m’agafava per banda i amb les pinces feia uns retoques, però la veritat que últimament el tema estava bastant deixat. Després de sentir això la perruquera ha decidit assumir el meu ‘entrecejo’ com una cosa personal. M’ha promès que en dos o tres visites més de tall de cabell, el meu pèl de l’entrecejo anirà desapareixen i convertint-se amb més suau (i no rebelde com ara) i tot amb una simple i però sempre amenaçadora capa de cera (una altra vegada música de por).

Així que ja veieu deixaré de ser un UNICEJ, o això espero!!! Què serà el següent la manicura? La veritat que necessito manicura perquè tinc la mania de mossegar-me les ungles! A vosaltres us passen aquestes coses?

Continuarà.

PD: Cada dia tinc més canas.Crisis.Em faran interessant?.Segur que no.

11 comentaris:

Otger Cataló ha dit...

jua jua jua molt bo !!! comentar-te que a mi em molaves quan portaves la cresti estil Oleguer, eres un revolucionari jejejeje

Anònim ha dit...

L'explicació "en directe" d'aquesta història, avui al dinar, ha sigut igual de bona que el post.. però lo de UNICEJ no ens ho has explicat!
després de la manicura... ve la pedicura!

Anònim ha dit...

Si company també passem per totes aquestes coses, jo sempre el duia molt curt, quant dic curt dic com un quillet d'aquells que tanta gracia ens fa, ara des de l'octubre que el deixo llarg i dintre de poc ja em podre fer cueta :) jajajaj i lo de la maricura dos vegades he deixat de mossegar-me les ungles hi he anat i m'han quedat unes mans brutals però es un puto vici.

Candela ha dit...

VULL FOTO DEL TEU ENTRECEJO!!!!

depilat o no, que tot té el seu morbo.

Gerard Agudo ha dit...

Edu: No pateixis la cresta del meu ìdol tornarà algun dia.

Lali: Alguna avantatge havia de tenir aguantar-me a la feina...je je les històries en viu.

Farlopa: Jo mai em podré deiar el cabell llarg, semblaria el Estudiante de la sèrie de Curro Jimenez

Candela: Estas segura que jo d'aprop perdo molt!!! i de lluny també no ens enganyem. Però bueno, ja farem alguna cosa per demostrar l'evolució!!! Ara tampoc et pensis que tinc aquí una unica cella!

Puji ha dit...

Imagina't rebre tots aquests serveis quan ets el fill de l'amo i tothom es desviu. És brutal.

A mi també m'estan sorint moltes canes, cagumlaputa!

Gerard Agudo ha dit...

Home puji tu tens 'bula arbitral' això que el teu pare sigui la versió millorada d'en llongueras...

Jo demanaré un plus a la feina pel Just FOR man pq les canes són culpa seva.

Oriol ha dit...

però llavors no et podem fotre un tret entre cella i cella?
A mi no, quedi clar, però a un amic meu que conec, li pentinen les celles i els hi tallen de llargues que s'ha li fan les calandraques, però és a un amic que conec...

Gerard Agudo ha dit...

Ori aquesta teoria de l'amic d'un amic meu ja me la conec... sigues valent i proclama tb que ets UNICEJ!!! ja ja ja...

Dani R. ha dit...

Gerard ... t'estas deixant perdre ... estas fregan la metrosexualitat de manera perillosa.

Gerard Agudo ha dit...

Dani no pateixis que encara em queda pèl al pit!!!