dimarts, d’agost 14, 2007

Desgraciats

A vegades penses si realment la gent que t’envolta són persones o monstres de dubtosa procedència. Això mateix estaria pensant el passatger català del transatlàntic Jules Verne entrevistat ahir per la televisió quan recordava els comentaris realitzats per alguns dels altres passatgers que l’envoltaven en el moment que la tripulació va anar al rescat d’una pastera a la deriva a alta mar.

Les suposades persones van dedicar comentaris com “és el seu problema”, “ja saben a què estan exposats”, “són negres”, “que els donguin pel cul” i ves a saber quantes perles més que l’entrevistat no va voler recordar.

Malauradament existeixen persones així capaces de diferenciar classes socials, races, religions, etc. inclús en casos de vida o mort. Segurament aquestes persones no tardarien en demanar que es rescatés qualsevol nàufrag d’algun iot a la deriva, perquè el considerarien un dels seus. A cas els altres nàufrags no són persones ?.

Fets lamentables com aquest existeixen en el món cada minut, cada segon, malauradament no fa falta anar a alta mar per trobar elements així, pot ser el nostre veí, el nostre cap, la senyora que compra el pa cada matí, etc. Per sort encara existeix molta més gent contrària a aquesta manera d’actuar.

6 comentaris:

Oriol ha dit...

fem el primer Cop de Mall de la temporada 2007/2008?
Au, siiiiiiiiiiii, Cop de Mall.

ddriver ha dit...

hi ha molta gent que pensa aixi i parla dient el politicament correcte

Gerard Agudo ha dit...

@oriol:cop de mall!!!

@ddriver:també tens raó...molta gent ofereix una façana que no és en realitat.

Anònim ha dit...

@Gerard; @ddriver; Me la pela en que pensin i el que no acabin dient, siqui politicament correcte o no, mentre no deixin a una persona "tirada" a la deriva.

Teoricament per molt pasatger cabró que hi hagi l'obligació a rescatar-los la te el capità.
LEY DE NAVEGACIÓN Y COMERCIO MARÍTIMOS - TÍTULO SEXTO - DE LOS RIESGOS Y ACCIDENTES DE LA NAVEGACIÓN - CAPÍTULO III - BÚSQUEDA, RESCATE Y SALVAMENTO.

http://www.aniq.org.mx/setiq/Leyes/LEYNAVEGACION_archivos/LEY%20DE%20NAVEGACION%201.htm

JJ.

Otger Cataló ha dit...

Hi han desgraciats a tot arreu ...

Gerard Agudo ha dit...

@jj: no si el capità ho va fe bé.

@edu: per suposat i cada dia més.